carotare-diamnatata-taicovsky

CAROTARE DIAMANTATA

ADANCIME NELIMITATA

carotare diamantata

pentru elementele de constructii (pereti, diafragme,fundatii, etc)

Carotare diamantata – presupune executarea unui gol de forma cilindrica prin perforarea umeda sau uscata cu ajutorul unei coroane diamantate. Taierea betonului prin carotare se obtine prin slefuirea elementelor ce urmeaza a fi strapunse. Avantajul la carotare diamantata e ca golul se executa cu mare precizie dimensionala.

Informatii generale despre carotare diamantata

Golurile executate cu coroane diamantate sunt utilizate atunci cand se doreste realizarea unor penetrari circulare cu dimensiuni precise.Carota diamantata este folosita la efectuarea de gauri la diferite unghiuri si in diferite pozitii dificile.

Carota diamantata realizeaza taierea betonului  prin slefuirea acestora intr-un mediu umed cu o viteza foarte mare si zgomot redus. O parte din avantajele carotarii diamantate sunt:

* Evitarea prafului in zona de lucru si reducerea cheltuielilor cu curatenia;

* Evitarea vibratiilor si fisurilor;

* Taierea elementelor cu o precizie deosebita si in spatiile foarte mici.

Acest tip de serviciu ofera o precizie dimensionala si pozitionala deosebita la o viteza de executie foarte mare si poate fi aplicat in diferite elemente de beton indiferent de gradul de armare – zidarie, caramida, etc.

In general acest procedeau este folosit pentru instalatii de aerisire, sanitare, electrice si instalatii industriale.

Aplicatii in diferite elemente de beton cum ar fi plansee, pereti, diafragme, grinzi, stalpi, pardosele, indiferent de gradul de armare, dar si in elemente de zidarie, piatra, caramida, BCA, etc. Astfel, acest procedeu de carotare se foloseste in general pentru instalatii electrice, instalatii de aerisire, instalatii sanitare precum si instalatii industriale.

Carotarea diamantata este procedeul care nu intampina nici un fel de obstacol si care completeaza taierile cu disc si fir diamantat.