Echipamente

Calitatea lucrarilor, rapiditatea si precizia in executarea lor sunt atuuri importante pe care echipa Taicovsky le are in vedere de fiecare data. Si pentru ca acestea sa fie indeplinite la cele mai inalte standarde, e nevoie de utilaje performante, de ultima generatie.

 

700mm CEL MAI MARE DIAMETRU DE CAROTARE DIN ROMANIA

HILTI DS-WS 30 CEA MAI PUTERNICA MASINA DE TAIAT CU FIR DIN ROMANIA

40000 MP DE SUPRAFATA SECTIONATA TAIATI

perforare beton

150000 CAROTARI EXECUTATE

hilti

 

Si pentru ca performanta in executarea lucrarilor tine de performanta utilajelor folosite, am ales ca partener compania Hilti, care  oferă tehnologie de vârf pentru industria de constructii la nivel mondial.

Hilti  exceleaza prin inovatii deosebite, calitate de varf si sustine o orientare clara catre valoare.

 

Faptul ca suntem unul dintre “pionerii Romaniei” in taiere beton, reprezinta o cinste pentru noi, insa clientilor le datoram longevitatea noastra pe piata romaneasca. Intotdeauna ne vom gandi proiectele in asa fel incat asteptarile clientului nostru sa fie depasite. Ne iubim munca iar acest aspect se observa prin lista lunga de parteneri cu care am lucrat de-a lungul anilor. Aspiram la performanta, motiv pentru care oferim doar trei tipuri de serviciu – Carotare, taiere cu fir si disc diamantat. Dorim sa invatam tot ce este de invatat, astfel incat sa fim cei mai buni de pe piata. 

Dacă vrei să aflii mai multe detalii nu ezita să ne contactezi. Apasă aici pentru a afla datele de contact.