Echipa

Stim ca cele mai bune rezultate se obtin in echipa. Cu totii avem in comun puterea caracterului, ambitia pentru performanta si pasiunea lucrului bine facut.

Echipa Taicovsky lucreaza cu tehnica de inalta performanta oferita de Hilti pentru industria de  constructii la nivel mondial.  Folosirea utilajelor necesita training de specialitate, training pe care toti angajatii nostri il urmeaza.

 

700mm CEL MAI MARE DIAMETRU DE CAROTARE DIN ROMANIA

HILTI DS-WS 30 CEA MAI PUTERNICA MASINA DE TAIAT CU FIR DIN ROMANIA

40000 MP DE SUPRAFATA SECTIONATA TAIATI

perforare beton

150000 CAROTARI EXECUTATE

Vrem să îți oferim un serviciu extraordinar, deaceea folosim utilaje de calitate. Avem unele din cele mai performante mașini de tăiere și carotaj din România.

Vezi serviciile noastre aici.

Punem intotdeauna pe primul loc siguranta si sanatatea angajatilor si a partenerilor nostri, respectand toate standardele de siguranta. Avand experienta proiectelor mari in companii multinationale, echipa noastra este pregatita sa faca fata cu brio celor mai inalte strandarde de siguranta la locul de munca.
Ne preocupa motivarea si satisfactia oamenilor nostri, de aceea masuram constant si implementam actiuni de imbunatatire si sustinere a performantei noastre.