taiere beton contact

Contact

Pentru orice proiect de tăiere beton (carotare diamantata, taiere cu fir/disc diamantat), ne puteti contacta la datele de mai jos.

Taiere beton contact: 

+40 744.312.852
+40 743.075.716
office@taicovsky.ro
www.taicovsky.ro

Str Cosasilor nr 3-7
CLUJ-NAPOCA
ROMANIA

Str Palat nr 5-7
IASI
ROMANIA

Oferim profesionalism indiferent de dimensiunea clienților nostrii. Vrem să oferim servicii de calitate oriunde ajungem. Dacă și tu ai nevoie de servicii de tăiere beton, carotare sau alte aplicații industriale din domeniul betonului aplicat, nu ezita să ne contactezi.

Punem pret pe nevoile clientului si pe calitatea serviciilor pe care le oferim. Deoarece tehnologia este in continua schimbare, noi, echipa Taicovsky, reusim de fiecare data sa tinem pas cu evolutia si sa crestem impreuna.

Suntem unul dintre “pionerii Romaniei” in taiere beton, iar asta reprezinta o cinste pentru noi. Clientilor le datoram longevitatea noastra pe piata romaneasca. Intotdeauna ne vom gandi proiectele in asa fel incat asteptarile clientului nostru sa fie depasite. Ne iubim munca iar acest aspect se observa prin lista lunga de parteneri cu care am lucrat de-a lungul anilor. Aspiram la performanta, motiv pentru care oferim doar trei tipuri de serviciu – Carotare, taiere cu fir si disc diamantat. Dorim sa invatam tot ce este de invatat, astfel incat sa fim cei mai buni de pe piata.